Geis ceník dopravy ČR
 Dobírka - 90 Kč

Platba předem - 75 Kč
  

 


 
15400517_1263745137031260_32275590437392519_n.jpg
obrazy-na-platne-vlajka-nemecka.jpg
61G0xKL3zCL._SX355_.jpg
Polska_flaga-fot.-Wikipedia-autor-Revolver-300x199.jpg
flag-2260991_960_720.jpg
flag-of-slovakia-4.jpg
stažený soubor.jpg
bulharsko7.jpg
anglie-england-vlajka-eng.jpg

Cannachoco s vůní brazilského pomeranče 15 ml dostupnost od 25.5.2018

Výrobce: Canabis Factory Product s.r.o.
Kód: CNCH-15
Dostupnost: Skladem
179.00 Kč
bez DPH 147.93 Kč
Konopný  pleťový krém vyroben pouze z Bio surovin  a výběru toho nejlepšího pro Vaší pleť, obsahuje přes 38% kakaového másla a 53% účinných olejů.

Složení : 

Theobroma Cacao Seed Butter/ Kakaové Máslo
 Cannabis Sativa Seed Oil/ Konopný olej 
Orbignya Oleifera Seed Oil / Babasový Olej 
 Glycerin / Glycerín 
Simmondsia Chinensis(jojoba) Seed oil / Jojobový Olej 
Tocopherol / Vitamín E
 Citrus aurantium Dulcis Peel Oil / Aroma z listu pomerančovníků

 
Kakaové Máslo:
se získává lisováním rozdrcených pražených semen rostliny Kakaovník pravý (Theobroma cacao). Kakaovník je původem z tropických lesů Střední a Jižní Ameriky (s jistotou jej využívali i zaniklé civilizace Mayů a Aztéků), ale běžně se vyskytuje ve většině tropických oblastech.
Kakaové máslo je tuhý nažloutlý rostlinný tuk, který má krásnou čokoládovou vůni. Používá se pro výrobu čokolády, ale díky tomu, že je neskutečně příjemné na kůži, také k výrobě kosmetiky a kosmetických produktů. Je to opravdu dosti tuhý tuk s bodem tání 31 - 35 °C, tudíž na pokožce taje a zanechává na ní jemný film, který jí chrání před vnějšími vlivy a vysycháním. Jako většina kůži prospěšných tuků, má kakaové máslo zvláčňující, změkčující, regenerační a spoustu dalších účinků.

Konopný olej:
se získává lisováním plodů rostliny Konopí seté (Cannabis sativa). Využívají se semena  tzv. technického konopí, která obsahují pouze stopové množství tetrahydrokanabinolu (THC) a nemají tudíž psychoaktivní účinky. Semena obsahují 30-35 % oleje, který obsahuje cca 80 % esenciálních mastných kyselin (EFA), dále obsahuje fytosteroly, minerály a vitamíny. Konopný olej lisovaný za studena (LZS) je tmavě zelený, s příjemnou oříškovou vůní a chutí. Díky vyváženému poměru omega-6 a omega-3 esenciálních mastných kyselin 3:1 je velmi vhodný pro lidské tělo. Účinky konopného oleje znali už staří Číňané a můžeme o něm říct, že patří mezi nejcennější rostlinné oleje vůbec. 
je hypoalergenní, výborně vyživuje pokožku a patří mezi nejcennější rostlinné oleje vůbec. Působí protizánětlivě a antibakteriálně. Je velmi vhodný k péči o suchou, citlivou i jinak problematickou pokožku (odstraňuje symptomy ekzému). Vyrovnává hydratační, lipidovou i pH rovnováhu pokožky. Přispívá k odolnosti pokožky. Příznivě působí na nehty. Zlepšuje kvalitu vlasů, navrací jim lesk, pružnost a vitalitu (lze ho využívat k vlasovým zábalům). Má silné uklidňující a regenerační účinky. Konopný olej obsahuje nasycené mastné kyseliny, nasycené mastné kyseliny, fytosteroly, minerály a vitamíny.


Babasový olej 

se získává lisováním semen rostliny Palma babasová (Orbignya Oleifera). Pochází z Brazílie a má plody podobné ořechu. Semana těchto plodů obsahují 60-70% oleje.
Je podobný kokosovému oleji v obsahu mastných kyselin i užívání. Olej se po nanesení na pokožku okamžitě rozpouští a poměrně rychle se vsakuje. Nezanechává pocit mastnoty a příjemný hebký dotyk vás přesvědčí, že vaší pleti byla dopřána mimořádná brazilská péče. Tento olej díky obsaženým látkám (které jsou vypsány níže) pokožku hydratuje, omlazuje, dodává ji pružnost a pevný vzhled. Antioxidanty potlačují její stárnutí a kyselina laurová se vyznačuje antibakteriálními a antimikrobiálními účinky (bojuje proti zánětům).
Díky vlasovým zábalům můžete pomoci své vlasy hydratovat a regenerovat.
Babassu olej se můžete užívat také vnitřně. Bojuje proti cholesterolu.

Vlastnosti babasového oleje, indikace, účinky:
Dobře se vstřebává.
Vhodné pro všechny druhy pleti (poškozenou, hrubou, i přecitlivělou).
Dodává pružnost a pevný vzhled pokožce a vyhlazuje ji.
Bojuje proti svědění tím, že zanechává chladivý pocit.
Nezanechává pocit mastnoty.
Lépe proniká kůží než kokosový olej (ale jinak je podobný).
Díky antioxidantům bojuje proti stárnutí kůže a rozjasňuje pokožku.
Zabraňuje dehydrataci pokožky a vlasů (obnovuje lesk a sílu vlasů).

Babassu olej obsahuje:
hlavní podíl - kyselina laurová 44-47%, kyselina myristová 15-20%, kyselina olejová 10-12%, kyselina palmitová 6-9%, kyselina stearová 3-5%, kyselina linolová 1-3%;
tokotrienoly - antioxidanty účinnější než tokoferoly

Jojobový Olej 

se získává lisováním semen rosliny Jojoba kalifornská (Simmondsia chinensis).
Jojoba kalifornská je jediný druh čeledi jojobovité dvouděložných rostlin z řádu hvozdíkotvaré (Caryophyllales). Jojoba má svůj původ na jihozápadě Severní Ameriky, ve vyprahlých oblastech sonorské pouště a na přilehlých územích USA a Mexika, ale v dnešní době je pěstována na různých místech světa (Španělsko, Indie atd.). Její semena jsou asi 10 až 15 mm dlouhá a připomínají žalud. Obsahují 47 až 62 % kapalného vosku s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Tento vosk taje již při 7 °C. V pokojové teplotě je tekutý, proto se mu říká "jojobový olej". Je to světle žlutá nežluknoucí kapalina bez vůně. V kosmetice a kosmetickém průmyslu to je velice atraktivní surovina, neboť je velmi dobře vnímána všemi druhy pleti a zejména je vhodná pro vysoce citlivou pokožku. Často ho proto používá i dětská kosmetika jak v různých emulzích, tak i jako samotný dětský olej.

Vlastnosti jojobového oleje, indikace, účinky:
Dobře se vstřebává a dělá pokožku sametově hebkou.
Vhodný pro všechny druhy pleti.
Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4.
Suchým a lámavým vlasům dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.
Léčí akné tím, že vyrovnává pH kůže a čistí ji.
Hydratuje pokožku a navrací jí elasticitu (vhodný proti striím).
Je nestravitelný a může být proto součástí redukční diety.

Jojobový olej obsahuje:
mononenasycené mastné kyseliny - kyselina dokosadienová 34 %; kyselina eikosenová 30 %; kyselina eruková 14 %
přírodní antioxydanty - alfa a beta tokoferol

Vitamin E

Vlastnosti vitamínu E / DL-Alpha-Tocopherolu, indikace, účinky:
Výborný antioxidant, váže volné radikály a tím stabilizuje přirozený kožní film.
Zlepšuje vzhled suché nebo poškozené pokožky, snižuje loupání a obnovuje pružnost.
Zabraňuje žluknutí oleje a zamezuje oxidaci olejové složky v kosmetických přípravcích.
Má protizánětlivé účinky a udržuje pokožku v dobrém stavu.
Hydratuje tím, že vytváří bariéru na povrchu pleti a zpomaluje tak ztrátu vody z pokožky.
Působí proti stárnutí a vráskám.
Chrání před UV zářením a zmírňuje následky spálení kůže.
Snad zabraňuje vzniku stařecké pigmentace.
Tlumí záněty a má příznivý vliv na vitalitu buněk v tkáni.

Aroma Sladký Pomeranč

Popis produktu Pomeranč sladký BIO

Země původu: Brazílie

Způsob kultivace: vypěstováno 

Bio koncentrace: 100%

Konzervanty: bez  konzervantů

Způsob výroby: lisování

Použitá část: oplodí

Certifikace: Ecocert,  JAS (Control Union BV)

Profil vůně: svěží, citrusová, ovocná

 

10.05.2018 09:17:32
Canabis Product
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one